Europa Conference League

Τσορμπατζόγλου: «Υπάρχει τεράστια πίεση πλέον, υπεραπαραίτητη η πρόκριση για ΠΑΟΚ»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην αποτυχία του ΠΑΟΚ στο Δουβλίνο και το τεράστιο «πρέπει» που υπάρχει στη ρεβάνς με την Μποέμιανς.

Την εξήγηση της χθεσινής ήττας του ΠΑΟΚ από την Μποέμιανς έδωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, καταγράφοντας παράλληλα και το κλίμα που επικρατεί, ενόψει και του επαναληπτικού της Τούμπας.

«Ποδόσφαιρο είναι και οι άλλοι παίζουν και αν δεν είσαι αποτελεσματικός και προσεκτικός, μπορεί και να χάσεις. Ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ, έβαλε ένα γκολ στο τέλος και μείωσε την διαφορά γιατί ήταν πολύ στραβή η βραδιά. Όχι ότι γλυκαίνει την ήττα, υπάρχει σαφώς αποτυχία και τεράστια πίεση που δημιουργείται. Είναι αυτά τα πρώτα ματς που οι λεπτομέρειες κρίνουν τη νίκη και ο ΠΑΟΚ δεν τις είχε. Δεν έγινε κάτι εξωπραγματικό, έχει άλλες 8-9 ημέρες να προετοιμαστεί και να πάρει την πρόκριση που είναι υπεραπαραίτητη για να ξεκινήσει καλά την χρονιά», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι το διάβασμα του παιχνιδιού από τους έμπειρους παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» ήταν κακό και παρασύρθηκαν σε έναν γρήγορο ρυθμό.

Επίσης, ο Τσορμπατζόγλου σημείωσε ότι ο προγραμματισμός του ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί κανονικά αν προκριθεί, αλλά δεν ξέρει τι θα συμβεί σε περίπτωση αποκλεισμού.

Τέλος επισήμανε ότι η ομάδα ψάχνει για έναν δεύτερο επιθετικό, τον Τζοβίνκο εν προκειμένω, αλλά κι έναν αριστερό μπακ και πως δεν προβλέπεται άλλη ενίσχυση, καθώς αυτή θα προκύψει μόνο μέσω από παραχώρηση παίκτη, όπως του Τζόλη ή του Αουγκούστο.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x